30 april 2024
måndag, 07 mars 2016 11:54

TH Real Estate rekryterar Holzenburg, Elfström och Lind

Skrivet av 
alt

                                                                                                                          
TH Real Estate utökar sitt nordiska team genom att anställa Jan-Philip Holzenburg (bilden t v), Marika Elfström (mitten) och Eric Lind (t h). Rekryteringarna innebär en förstärkning inom analys och transaktioner samt fastighetsutveckling och uthyrning. 
    

Jan-Philip Holzenburg, som närmast kommer från en tjänst på PwC, anställs som ny Portfolio Manager. Han kommer att ansvara fastighets- och investeringsanalyser samt arbeta med transaktioner.
    

Marika Elfström stärker teamet som Office Manager. Hon har tidigare erfarenhet som vd-assistent på Cityhold Property AB, som förvaltade delar av Första och Andra AP-fondernas fastighetsinnehav i Europa innan TH Real Estate tog över förvaltningen 2015.
    

Eric Lind har anslutit till teamet som Leasing Consultant och ansvarar för uthyrning och utveckling av TH Real Estates detaljhandelsfastigheter i Norden. Han har 25 års erfarenhet av utveckling av butiker och köpcentrum, bland annat som vd för Centrumutveckling.
    

Johan Åström, Head of Investment, Sweden, TH Real Estate:
– Vi är nöjda över att ha rekryterat tre mycket kvalificerade personer till vårt team. Rekryteringarna sker som ett led i vår fortsatta expansion i Norden. De tillför värdefulla erfarenheter och kunskaper inom analys och fastighetsutveckling och innebär en viktig förstärkning av vårt erbjudande på den nordiska marknaden.