25 april 2024
måndag, 18 april 2016 12:02

IN3PRENÖR får uppdrag av Locum

Skrivet av 
alt

Hans Danielsson, projektchef Locum, och Mats Kimby, vd INT3PRENÖR.


IN3PRENÖR har fått i uppdrag av Locum att genomföra om- och tillbyggnader av kvarter N inom Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Projektet omfattar totalt cirka 23.000 kvm och ska resultera i 86 nya vårdplatser samt lokaler för administration och bibliotek. Projekteringssamverkan påbörjas omgående och produktionen förväntas pågå fram till första kvartalet 2019.
    

– Det har varit ett stort intresser för det här upphandlingen och flera konkurrenskraftiga anbud kom in. Efter utvärderingsprocdessen visade det sig att IN3PRENÖR hade offererat det mest fördelaktiga anbudet i kombination av pris och kvalitetskriterier, säger Hans Danielsson, projetkchef på Locum.
    

Projektet, som blir det andra större som IN3PRENÖR genomför för Locum under senare år, ställer stora krav på logistik och samordning med pågående sjukhusverksamhet och övrig byggverksamhet inom Nya Karolinska Solna.
    

– I och med detta avtal har vi fått ett nytt kvitto på att vi är mycket konkurrenskraftiga, säger Mats Kimby, vd för IN3PRENÖR.
    

– Det är mycket glädjande att Locum har valt oss som samarbetspartner. Genom vår stora erfarenhet av komplexa projekt vill vi medverka till att skapa mervärden för Locum genom hela projektet, säger Anders Bysell, vice vd/arbetschef på IN3PRENÖR.