3 maj 2024
söndag, 22 maj 2016 16:29

SSSB invigde 248 studentbostäder i Solna

Skrivet av 
alt

Från vänster: David Grimheden, Veidekke, Leif Garph och Ingrid Gyllfors, ordjförande respektive vd för Stockholms studentbostäder samt Anna Wallgren ordförande för SSCO (Stockholms studentkårers centralorganisation), medverkade vid invigningen av SSSB:s projekt i Huvudsta.

 

I fredags invigde Stockholms Studentbostäder (SSSB) ett projekt bestående av 248 nya studentbostäder i Huvudsta, Solna. Bostäderna uppförs av Veidekke på totalentreprenad och beräknad inflyttning i de nya bostäderna är hösten 2017.

 

Stockholms studentbostäders vd Ingrid Gyllfors var moderator för invigningen där Stockholms studentbostäders ordförande Leif Garph hälsade alla välkomna. Talade gjorde även Pehr Granfalk, kommunstyrelseordförande i Solna stad, Anna Wallgren, ordförande för SSCO och David Grimheden avdelningschef på Veidekke.

 

Ingrid Gyllfors nämnde i sitt tal att detta är Stockholms studentbostäders första projektinvigning på nästan fyra år och något som SSSB arbetat stenhårt för att få till. Men med de planer SSSB har nu så kommer inbjudningarna till den här typen av invigning att komma betydligt oftare.

 

SSSB förvaltar totalt närmare 8.000 rum och lägenheter runt om i Stockholm.