18 april 2024
torsdag, 26 maj 2016 16:35

Louko, ny vd för Catella i Finland

Skrivet av 
alt

                                                                                                         
Antti Louko (bilden) har utsetts till chef för Catellas verksamhet i Finland och som ansvarig för etableringen av en ny Corporate Finance-enhet i Helsingfors. Han kommer närmast från Advium Corporate Finance Oy, där han varit chef för fastighetsteamet under de senaste sju åren och tillträder sin nya tjänst i november.
    

Tidigare har Louko varit chef för transaktioner på SRV Group och på Aberdeen Property Investors. Han har också tidigare erfarenhet från Catella där han började sin karriär inom fastighetsrådgivning i början av 2000-talet. Under sin karriär har Antti Louko varit inblandad i fastighetsrelaterade transaktioner värda ett antal miljarder och en stor del av de största transaktionerna som utförs i Finland under de senaste tio åren.
    

– Vi är verkligen glada över att välkomna Antti tillbaka till Catella. Han kommer att vara viktig för att stärka vår närvaro i Finland, en marknad där vi upplever en ökad aktivitetsnivå både nationellt och när det gäller internationella gränsöverskridande transaktioner. Vi välkomnar honom också till vårt nordiska team, där han kommer att spela en viktig roll i vår målmedvetna strategi att ytterligare integrera vår nordiska Corporate Finance-verksamhet, säger Jesper Bo Hansen, affärsområdeschef för Corporate Finance på Catella.