19 maj 2024
onsdag, 06 juli 2016 10:30

Kungsleden hyr ut ytterligare 1.000 kvm till Tobii

Skrivet av 
alt

Tobii utökar i Kungsledens fastighet Bergudden 8 i Danderyd.


Kungsleden gör en tilläggsuthyrning om 1.000 kvm till det snabbväxande teknikbolaget Tobii i klustret Danderyd Kontor strax norr om Stockholm. Avtalet omfattar efter tilläggsuthyrningen totalt 6.000 kvm i fastigheten Bergudden 8, vilket innebär att Tobii – som är världsledande inom eye-tracking-teknologi – är Kungsledens största kund och hyresgäst i klustret.
    

– Vi är jätteglada att Tobii väljer att fortsätta sin imponerande expansionsresa hos oss i Danderyd Kontor. Vår klusterstrategi har än en gång visar sig framgångsrik när det gäller att på ett snabbt och smidigt sätt möta våra hyresgästers förändrade behov. Vi kan behålla Tobii som hyresgäst och de kan fortsätta att växa utan störande moment i sin verksamhet, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.
    

– För oss är det oerhört viktigt att ha tillgängliga och flexibla lokaler utifrån verksamhetens och medarbetarnas behov. Danderyd Kontor möter våra önskemål på ett tillfredsställande sätt och därför är det glädjande att vi tillsammans med Kungsleden snabbt kunnat hitta en bra lösning, säger Sara Hyléen, kommunikationsdirektör på Tobii.