24 april 2024
måndag, 15 augusti 2016 11:24

Humlegården hyr ut i Stockholm city

Skrivet av 
alt

HBO Nordic kommer att flytta in i lokaler på Birger Jarlsgatan 6, före detta Catella-huset i Stockholm.


Efterfrågan på kontorslokaler i Stockholms innerstad är stor och Humlegården Fastigheter ser ett fortsatt starkt intresse för sina lokaler. Bland de senaste uthyrningarna i Stockholm city återfinns HBO Nordic AB som etablerar sig på Birger Jarlsgatan 6 samt Medical Finance som tillsammans med Promentor Finans och Serafim Fastigheter har valt att flytta sitt kontor till Kungsgatan 12-14/Brunnsgatan 11.
    

Humlegårdens avtal med HBO Nordic AB är på fem år och omfattar 780 kvm med tillträde i november. HBO erbjuder en abonnemangstjänst med TV-serie- och filminnehåll direkt till konsument via hbonordic.com. Bolaget har expanderat kraftigt sedan lanseringen i Norden hösten 2012 och har vuxit ur sina nuvarande lokaler på Kungsträdgårdsgatan 20.
    

I november kommer även Medical Finance, Promentor Finans och Serafim Fastigheter att flytta in i nya lokaler på Kungsgatan12-14/Brunnsgatan 11. Bolagen är verksamma inom områdena konsumentkrediter, fordringshantering och finansiering för företag samt fastighetsutveckling av privatbostäder. På drygt 600 kvm ges de tre bolagen möjlighet att verka sida vid sida i gemensamma lokaler, där man delar på vissa grundfunktioner men även har tydliga zoner för respektive bolag.