13 juli 2024
onsdag, 14 september 2016 11:26

Atrium Ljungberg hyr ut i Liljeholmen

Skrivet av 
alt

Chris Helin, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.


I början av nästa år öppnar Boulebar Tryckeriet en medelhavspark med restaurang på en yta av 1.300 kvm i en före detta industrilokal ägd av Atrium Ljungberg i Liljeholmen, strax utanför Stockholms innerstad. 
    

– Vi är glada att Boulebar gör sin största satsning hittills i en av våra fastigheter. Nu skapas en ny mötesplats med liv och själ när det gamla tryckeriet omvandlas till boulebanor och restaurang. Vi vill gärna bidra till att staden fortsätter att utvecklas på det viset, säger Chris Helin, marknadsområdeschef på Atrium Ljungberg.
    

Boulebar Tryckeriet kommer att ligga på Liljeholmsvägen 14, i ett område med byggnader från 1700-talet. Lokalen är i två våningar och kommer att rymma boulebanor, barer, en fransk restaurang med terrass, stora träd och fontäner samt musik från DJ:s.        
    

– I Liljeholmen har vi alla förutsättningar för att skapa vårt absoluta drömställe. Här kan vi tillvarata byggnadens historia och skapa en modern mötesplats. Vi hoppas kunna locka både de som arbetar i närheten och besökare från hela Stockholm, säger Henrik Kruse, som varit med och grundat Boulebar.
    

Liljeholmen har sedan 1700-talet varit en betydande plats för Stockholms industrier. I takt med att innerstaden har vuxit har Liljeholmen utvecklats till en allt mer levande stadsdel med boende, kontor och nöjen. Här har Atrium Ljungberg en fastighet om 40.000 kvm. Atrium Ljungberg vill skapa levande, hållbara stadsmiljöer genom att tillvara platsens historia och skapa en blandning av verksamheter.