24 april 2024
torsdag, 15 september 2016 14:15

Catena rekryterar Benny Thögersen

Skrivet av 
alt

                                                                                                                              
Catena har anställt Benny Thögersen (bilden) som ny vice vd. Han kommer närmast från Knapp AB, ett av de ledande företagen inom automation, där han haft tjänsten som vd i tre år. Thögesen har lång erfarenhet från lager och logistik och efterträder Mikael Halling som vice vd på Catena från och med den 1 december. Halling, som valt att trappa ner, kommer även fortsättningsvis jobba vidare för Catena med bland annat affärsutveckling.
    

– Det ska bli otroligt spännande att stiga ombord på Catenas resa, från ett traditionellt fastighetsbolag till en fullvärdig samarbetspartner för sina logistikhyresgäster, säger Benny Thögersen.
    

– Med sin gedigna erfarenhet och kompetens inom högautomatiserade logistiksystem tillika hans breda arbetslivserfarenhet inom logistiknäringen stärker Benny vår organisation på ett utmärkt sätt. Rekryteringen är ett led i att ännu bättre kunna serva våra kunder med ett helhetstänk i våra logistikfastigheter. Samtidigt är vi på Catena otroligt glada att Mikael Halling fortsätter hos oss i rollen som Senior Advisor så att vi även framöver kan ta vara på hans stora kontaktnät och breda erfarenhet, säger Gustaf Hermelin, vd Catena.