2 april 2023
torsdag, 15 september 2016 17:15

Optimal finner hyresgäster åt Lindbäcks

Skrivet av 
alt

Lindbäcks projekt Dagsmejan i Edsberg, Sollentuna, har ritats av Jacob Haas, ÅWL Arkitekter.

 

Optimal har tecknat ett exklusivt avtal med Lindbäcks för att finna hyresgäster till gaturummet i Lindbäcks projekt Dagsmejan i Edsberg, Sollentuna. Här planerar Lindbäcks 200 bostäder samt sex lokaler i gatuplan och Optimals uppgift blir att ta ett övergripande ansvar för att skapa intressanta gaturum för dem som kommer att bo, verka och vistas i området.

 

– Att bygga nya stadsdelar är så mycket mer än bara attraktiva bostäder. På Optimal arbetar vi med utveckling av gaturummet och vi ser fram emot att arbeta tätt ihop med Lindbäcks för att ytterligare höja boendenyttan och skapa spännande levande stadsdelar säger Kenneth Christensen, vd på Optimal.

 

Runt om i Edsberg planeras det för över 600 nya bostäder och fastigheten Dagsmejan, som ligger vid korsningen Hovslagarevägen/Frestavägen, har goda förutsättningar för att kunna locka aktörer som kan erbjuda handel och service i närmiljön.

 

– Vi hoppas kunna locka spännande hyresgäster med nybyggda lokaler i ett attraktivt läge. Projektets läge är mycket intressant, dels med den utveckling som planeras i Edsberg, dels genom den kommande utbyggnaden av, säger Johan Lundell, projektutvecklare på Lindbäcks.