16 april 2024
torsdag, 29 september 2016 13:37

Jens Folkesson blir projektchef på Humlegården

Skrivet av 
alt

                                                                                 
Humlegårdens projektvolym ökar kraftigt och bolaget har därför beslutat sig för att förstärka organisationen på avdelningen för Investering och Utveckling. Det senaste tillskottet hämtas från de egna leden. Jens Folkesson (bilden), idag marknadsområdeschef, tillträder rollen som projektchef med start den 1 november. Han kommer framförallt att fokusera på uppförandet av Grow Hotel i Solna strand. Rekryteringen av en ny marknadsområdeschef inleds omgående.
    

Jens Folkesson har arbetat på Humlegården sedan 2008, inledningsvis med fokus på uthyrning och sedan 2010 som marknadsområdeschef där han idag ansvarar för över 200.000 kvm uthyrningsbar yta i Stockholm. Han har under sin tid på Humlegården varit involverad i flertalet transaktioner och projekt, som ett led i Humlegårdens strategi att skapa ett nära samarbete mellan förvaltningen av det befintliga beståndet och utvecklingsprojekten.
    

– Jens har stor erfarenhet från flera delar inom vår bransch, och en gedigen förståelse för vår affär och kundrelationens betydelse, vilket är en kompetens vi tycker passar rollen som projektchef mycket väl. Han för även med sig en spetskompetens inom förvaltning, något som vi ser som en stor fördel att ha med oss i våra projekt, säger Maria Lidström, chef för investering och utveckling på Humlegården.
    

Humlegården har ett flertal stora projekt på gång. De fyra största pågående satsningarna innebär investeringar om cirka 2 Mdr kr under de kommande 2-3 åren. Enbart dessa projekt omfattar cirka 55.000 kvm bruttoarea.