25 april 2024
måndag, 03 oktober 2016 13:46

CushWake rekryterar Turner och Fredriksson

Skrivet av 
alt

                                                                                                                             
Cushman & Wakefields Capital Markets-team fortsätter att ta ytterligare marknadsandelar och har under de senaste 12 månaderna agerat säljrådgivare i transaktioner till ett värde om cirka 16,5 Mdr kr. Teamet förstärks nu genom rekryteringar av Daniel Turner och Ludvig Fredriksson.
    

Daniel Turner (bilden t v) har de senaste sju åren arbetat i Paris för LaSalle Investement Managments pan-europeiska core fund och som värderare på JLL och Knight Frank. Han har en Master i Fastighetsekonomi från University of Reading och tillträder sin nya tjänst i december.
    

Ludvig Fredriksson (bilden t h) har erfarenhet från hotelltransaktioner, redovisning och förvaltning och kommer närmast från Home Properties. Han har en Master i redovisning från Handelshögskolan i Göteborg.
    

–  Vi fortsätter att expandera i Sverige för att möta en ökad efterfrågan från våra kunder. Anställningarna av Daniel och Ludvig kommer stärka vårt erbjudande till våra kunder genom Daniels breda internationella nätverk och internationella bakgrund samt genom Ludvigs specialistkunskaper, säger Anders Nordvall, Head of Capital Markets, Cushman & Wakefield i Sverige.