25 april 2024
torsdag, 13 oktober 2016 14:54

Colliers hyr ut 3.000 kvm i Göteborg

Skrivet av 
alt
Interiör PDL Center Göteborg.

 

Colliers uthyrningsteam har förmedlat en lokal till nybildade företaget PDL, Padel Center Göteborg. Lokalen är knappt 3.000 kvm och ligger i en fastighet på Marieholmsgatan 64 i Göteborg. Det är en bra belägen fastighet som erbjuder bra skyltläge och fri parkering. Fastighetsägare är privatägda KAB Fastigheter.

 

PDL Center Göteborg AB är bildat via ett samarbete mellan PDL Group AB där bland andra tidigare tennisspelaren Jonas Björkman och artisten Måns Zelmerlöv är delägare samt Göteborgsbaserade All About Sports AB. Anpassningen av lokalerna samt byggnationen av sju padelbanor har redan påbörjats och planerad öppning av verksamheten sker under november/december.

 

Padeltennis, eller endast padel, är en racketsport med rötter i Spanien och Latinamerika. Det är en enkel sport att spela och förklaras bäst som en blandning av tennis och squash. Sporten, som är på stark frammarsch i Sverige, har blivit allt mer populär de senaste åren.

 

– Vi är glada att vi lyckades hitta en passande lokal till PDL. Vi på Colliers ska definitivt testa padel när anläggningen är öppnad, säger Rozana Yevno Eriksson, uthyrningsansvarig på Colliers.