20 april 2024
fredag, 14 oktober 2016 12:14

Wallenstam byggstartar 133 borätter i Mölndal

Skrivet av 
alt

Wallenstam bygger totalt 580 lägenheter i Stallbacken, Mölndal.


Nu påbörjar Wallenstam byggnationen av punkt4, 133 bostadsrätter fördelat på fyra hus i Stallbacken, Mölndal. Det är den fjärde byggnationen som Wallenstam startar i området. Totalt sett ska 580 lägenheter byggas, varav 491 har påbörjats. Totalt sett bygger sex byggherrar nästan 1.000 lägenheter i Stallbacken. Av dem står Wallenstam för cirka 580 lägenheter, varav de flesta är hyresrätter.
    

– Stallbacken är ett mycket populärt område med hög attraktionskraft vilket gör att vi nu väljer starta produktionen av även bostadsrätter här. Vi är redan igång med 358 hyresrätter och har under september månad haft nöjet att välkomna våra första hyresgäster som har flyttat in i området, säger Thomas Dahl, vice vd för Wallenstam.
    

Bostadsrättslägenheterna i punkt4 kommer att vara från 1 rum och kök till 3 rum och kök med balkong. De fyra husen kommer att få två olika färgteman, ett ljusare och ett lite mer dovt med medveten design i både interiöra och exteriöra miljöer. Sammantaget är det fem etapper som Wallenstam ska bygga i området, varav fyra nu har påbörjats.