19 maj 2024
tisdag, 25 oktober 2016 11:17

Skanska hyr ut 840 kvm till spelutvecklare

Skrivet av 
alt

Internetstiftelsen i Sverige – IIS, Softronic och Silentium får sällskap av Arrowhead Game Studios i Stockholm Seaside.


Skanska hyr ut 840 kvm i Stockholm Seaside vid Hammarby Kaj till spelutvecklaren Arrowhead Game Studios AB. Inflytt sker i juni 2017. I och med uthyrningen är drygt 80 procent av ytorna i projektet uthyrda.
    

– Vi är glada att få välkomna ytterligare en hyresgäst till Stockholm New Creative Business Spaces. Den verksamhet som Arrowhead bedriver är helt i linje med den vision vi har för området, att skapa en stimulerande miljö för kreativa företag och organisationer, säger Fredrik Lantz på Skanska Fastigheter Stockholm.
    

Arrowhead är en svenskägd spelstudio som utvecklar kooperativa spel vilka uppmuntrar till kreativitet och social interaktion. Studion har nu funnits i sju år och har släppt fyra spel.
    

– Vi är väldigt nöjda med lokalerna som kommer anpassas efter våra unika behov och önskemål. Nu står Arrowhead inför nästa steg som företag och behöver ett kontor som matchar vår profil och ger utrymme för nyrekrytering. Vi ser fram emot känslan av ett andra hem, ett kontor utformat med en genuin norrlandskänsla, vilket speglar vår historia, säger Johan Pilestedt, vd för Arrowhead.