4 juni 2023
torsdag, 10 november 2016 12:51

Mats Viker, ny vd för SGAF

Skrivet av 
alt

                                                                                                                  
Styrelsen för Stockholm Globe Arena Fastigheter AB (SGAF), Stockholms stads arenabolag, har utsett Mats Viker till vd för bolaget. Han ersätter Christel Wiman som har varit t f vd sedan den 23 juni då Mats Grönlund fick lämna vd-posten. Mats Viker är idag vd för AB Ekerö Bostäder tillika chef för Ekerö kommuns fastighetskontor, och tillträder sin nya tjänsst i februari nästa år.

 

Mats Viker har en bred erfarenhet av såväl teknisk som ekonomisk fastighetsförvaltning och har tidigare även arbetat som vd för Praktikertjänst Fastigheter AB och som fastighetschef på Akademiska Hus.
    

– Det känns bra att Mats med sin kompetens kommer att lotsa företaget i de utmaningar verksamheten står inför. Med begränsade ekonomiska resurser ska vi klara den omdaning som området och anläggningarna står inför, säger Emilia Bjuggren (S), ordförande i SGAF.
    

– Det känns stimulerande att bli en del av Stockholms stad och säkra upp för framtiden en väl fungerande verksamhet med arenor som Ericsson Globe och Tele2 Arena, säger Mats Viker.