4 juni 2023
torsdag, 10 november 2016 13:41

Svenska Bostäder rekryterar Åsa Steen

Skrivet av 
alt

                                                                                                                
Åsa Steen (bilden) blir Svenska Bostäders nya förvaltningschef. Hon har en bred erfarenhet och kompetens inom både stadsbyggnad och kommunal verksamhet med stort fokus på utveckling. För närvarande är Åsa Steen biträdande förvaltningschef och tillförordnad vice stadsdirektör i Sundbybergs stad. Hon börjar på Svenska Bostäder den 1 februari 2017.
    

– Jag är mycket glad över att Svenska Bostäder har rekryterat en ny förvaltningschef med den breda kompetens som Åsa Steen har. Hennes erfarenheter från Sveriges snabbast växande stad, Sundbyberg, är mycket värdefulla för oss med tanke på vår omfattande nyproduktion och vår snabbt växande förvaltningsvolym, säger Pelle Björklund, Svenska Bostäder.
    

Åsa Steen är uppvuxen i västerort med Vällingby som närmaste centrum där Svenska Bostäder idag har sitt huvudkontor. Hon har bland annat arbetat nära Fastighets AB Förvaltaren, Sundbybergs kommunala bostadsbolag, som projektledare för utvecklingen av Hallonbergen och Ör.
    

– Att få möjlighet att varje dag skapa förutsättningar för att människor ska kunna leva ett gott liv i sin bostad och i sitt bostadsområde är otroligt inspirerande. Det lockar också att vi hela tiden kan se fysiska resultat av vårt arbete i form av välskötta fastigheter välkomnande gårdar. Självklart är det också spännande av vara en del av den tillväxt som sker i Stockholm och bidra till att skapa nya bostäder och nya boendemiljöer, säger Åsa Steen.