27 mars 2023
torsdag, 08 december 2016 11:51

Johan Larsson, ny chef på Humlegården Fastigheter

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                          

Humlegården Fastigheter har rekryterat Johan Larsson (bilden) till rollen som marknadsområdeschef. Han kommer närmast från Castellum och han tillträder sin tjänst den 6 februari 2017.

 

Humlegården äger och förvaltar ett femtiotal fastigheter i Stockholmsområdet. Ambitionen är hög i arbetet med att förvalta och utveckla fastighetsportföljen samt kundrelationerna, där marknadsområdescheferna har en nyckelroll. Nu förstärks avdelningen kommersiell förvaltning genom rekryteringen av Johan Larsson, som tillträder tjänsten som marknadsområdeschef den 6 februari 2017. Han kommer att ansvara för delar av Humlegårdens fastighetsbestånd i Stockholms innerstad.

 

Johan Larsson arbetar som kommersiell förvaltare i Stockholm med fokus på bolagets bestånd i söderort. Han har en examen från Lunds tekniska högskola, där han studerat till civilingenjör i lantmäteri. Johan Larsson ersätter Jens Folkesson, som har internrekryterats till avdelningen för investering och utveckling på Humlegården, där han nu är verksam som projektchef.

 

– Våra marknadsområdeschefer har en viktig funktion i bolaget då de fokuserar på fastigheternas operativa och strategiska utveckling, och ansvarar för såväl kundrelationen som fastigheternas ekonomiska utveckling, säger Peter Lind, Fastighetschef, Humlegården Fastigheter AB. Vi ser fram emot att välkomna Johan till vårt team, han har stor erfarenhet av Stockholmsmarknaden och delar vår uppfattning om att nöjda kunder är centralt i förvaltningen av fastigheter, säger Peter Lind.