2 april 2023
måndag, 12 december 2016 11:48

CushWake rekryterar Jessica Gräsberg

Skrivet av 
alt

                                                                                                                        
Cushman & Wakefield har under året etablerat verksamhet inom uthyrning och utveckling av kontor och retail. Som ett led i utvecklingen har Jessica Gräsberg (bilden) anställts som projektledare och uthyrare inom affärsområdet Agency Leasing. Ytterligare rekryteringar kommer att följa. Jessica Gräsberg, 36, har tio års erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare varit anställd på Jernhusen och Real Competence och bland annat arbetat med uthyrning för Aberdeen, Novi och Vasakronan.
    

– Jessica har rätt inställning och ett stort driv, därmed har hon förmåga att göra skillnad i varje uppdrag. Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med henne, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.
    

– Vårt mål på Cushman & Wakefield är att attrahera de bästa talangerna för att kunna nå de bästa resultaten för våra kunder. Jag är övertygad om att Jessica på ett mycket bra sätt kommer att bidra till utvecklingen inom vår uthyrningsverksamhet, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics för Cushman & Wakefield.