25 april 2024
onsdag, 14 december 2016 12:18

ETTELVA nu 60 medarbetare

Skrivet av 
alt

                                                                                                                         
Under våren och hösten har ETTELVA Arkitekter rekryterat sex nya medarbetare till affärsområdena Bostad, Kommersiellt, Stadsbyggnad och till sin växande stab. Flera nyanställda kommer från andra delar av världen, ett värdefullt tillskott till kontoret. Totalt har ETTELVA nu 60 medarbetare.
    

– Vi fortsätter att växa och bredda vår kunskapsbas, mycket tack vare att vi har haft privilegiet att anställa arkitekter från andra delar av världen. En välkommen internationalisering av ETTELVA, säger vd Anders Lindh.
    

Ny på affärsområde Bostad är Yasser Sasa (bilden överst till vänster). Han kom till Sverige från Syrien för tre år sedan och är utbildad vid Damaskus International University of Science and Technology och kommer senast från Fokus Arkitektur. Han arbetar i affärsområdet Bostad. Till samma affärsområde har Kristian Torpareng (överst till höger). Han en nygammal medarbetare på ETTELVA och har tidigare arbetat som konsult på kontoret.
   

Till affärsområdet Stadsbyggnad har Ilga Lanestedt (överst i mitten) rekryterats. Hon har studerat samhällsplanering med inriktning arkitektur vid Stockholms universitet och kommer senast från Temagruppen och har en gedigen bakgrund som planarkitekt på Huddinge kommun.

 

Vidare har rekryterat Miljan Andjelkovic (underst i mitten) till affärsområdet Kommersiellt. Han är nyinflyttad från Serbien och kommer senast från VOID Architects.
   
ETTELVA har även ekryterat till sin växande stab. Till kommunikationsavdelningen rekryterades Emma Härdin (nederst till höger). Hon är journalist och kommunikatör, kommer senast från Gotlandsmedia och har tidigare jobbat på Bonnier Tidskrifter och på KTH.

 

Slutligen är Yvonne Wikström (nederst till vänster) ny receptionist och kommer från en lång yrkesbana inom servicesektorn. Hon har ett gediget intresse för inredning och arbetsmiljö, något som kommer väl till användning i arbetet på ETTELVA där hon har initierat flera projekt för att ytterligare förbättra arbetsmiljön på kontoret.