25 april 2024
fredag, 16 december 2016 15:08

Datscha och Svantegård på topp hos PROPTECH

Skrivet av 
alt
Magnus Svantegård, Head of Product Management, fick topplacering hos PROPTEACH.

 

alt

Analysföretaget Onalytica, rangordnar individer och varumärken som är de mest inflytelserika inom PropTech-industrin.

 

Analysföretaget Onalytica som specialiserat sig på Influencer Relationship har analyserat vilka personer och företag som påverkar #PropTech industrin mest.

 

I en nyligen publicerad studie, från det internationella analysföretaget Onalytica, avseende vilka individer och varumärken som är de mest inflytelserika inom #PropTech sektorn hamnar Magnus Svantegård, Head of Product Management, som enda svenska  namn med Datscha på en placering bland de tio främsta.

 

– Vi är väldigt glada och stolta över att Datscha och vår personal anses vara drivande när det gäller digitalisering inom fastighetssektorn. Det är extra roligt att vår Head of Product Magnus Svantegård, som enda svensk, är med på listan och dessutom på hedrande topp 10 placering. Det är ytterligare ett bevis på att Datscha är ledande inom digitalisering av fastighetssektorn, säger Johan Hopstadius, Global Head of Marketing, Datscha.

 

Fakta

Datscha AB är Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Bolaget riktar sig till den svenska, brittiska och finska fastighetsmarknaden.

 

Datscha har över 600 företagskunder, de flesta är verksamma inom finans- eller fastighetsmarknaden. Användarna av tjänsten har olika roller som till exempel banktjänstemän, fastighetsägare, värderare, revisorer, konsulter, mäklare, jurister och etableringschefer. I Datschas årliga kundundersökningar är det 97 procent av kunderna som rekommenderar oss.

 

År 2010 lanserades Datscha i Finland och i december 2015 tog Datscha steget in i Storbritannien. Företaget samarbetar även med flera högskolor och universitet runt om i landet. Datschas tjänst är också framgångsrik vid forskning.

 

Datscha ägs av Stronghold Invest AB, som även äger Newsec och Niam. Tillsammans har Strongholdkoncernen den starkaste närvaron på fastighetsmarknaderna i norra Europa.