2 april 2023
tisdag, 20 december 2016 16:09

Bram Verhoeven, ny chef för Prologis Norden

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                         

Efter åtta år som Nordenansvarig hos Prologis gick regiondirektör Allan Lavén i pension den sista augusti. Under Allans Lavéns tid har Prologis haft en rekordbeläggning sedan fusionen mellan AMB och Prologis. Prologis har även haft en stor stabilitet genom den ekonomiska nedgången.

 

Ny Nordenansvarig är Bram Verhoeven (bilden), som även är regionchef för Benelux. Han har tio års erfarenhet från branschen och en stark meritlista när det gäller att driva kundservice och affärsutveckling. Det gjorde honom till ett självklart val för rollen.

 

Bram Verhoeven är väl insatt i den nordiska verksamheten och marknaden. Han arbetar redan tätt tillsammans med resten av teamet i Sverige och besöker ofta Nordenkontoret i Göteborg.

 

– Hösten har rivstartat för Prologis i Norden och Prologis har många spännande projekt på gång. Bland annat den nya byggnaden om 37.000 kvm vid Göteborgs hamn, som utvecklas på spekulation. Prologis har redan fått sin första hyresgäst i fastigheten som är logistikföretaget Logent, trots att anläggningen inte är klar förrän i början av nästa år. Det gör att Prologisi räknar med att anläggningen är fullt uthyrd innan invigningen, säger Bram Verhoeven.

 

– Vi har en aggressiv tillväxtstrategi för Norden, med målet att dubbla vår portfölj av logistikyta till 2020. För att nå målet måste vi både göra förvärv men även utveckla egna fastigheter, tillägger Bram Verhoeven.

 

Övriga teamet i Norden utgörs av Johan Nihlmark, Gunnar Gillholm, Magnus Thim och Renée Randau Cibuk.