25 april 2024
måndag, 09 januari 2017 17:00

Fabege hyr ut 4.100 kvm i Solna

Skrivet av 
alt

Susanna Elvsén, marknadsområdeschef för Fabege i Solna Business Park. Foto: Peter Knutson

 

Fabege har tecknat avtal med Snow Software AB som flyttar sitt svenska huvudkontor från Huvudsta, Solna, till Svetsarvägen 15 i Solna Business Park. Parterna har tecknat ett sjuårigt grönt hyresavtal om cirka 4.100 kvm med en årshyra på drygt 11 Mkr. Inflyttning sker i februari 2018.

 

– Vi ser verkligen fram emot att få ett dynamiskt snabbväxande techbolag till området, säger Susanna Elvsén, marknadsområdeschef för Fabege i Solna Business Park.

 

Snow Software utvecklar lösningar för Software Asset Management som hjälper företag att endast betala för de mjukvarulicenser som faktiskt används. Idag använder över 6.000 kunder från hela världen Snow Softwares lösningar och företaget har kontor i 18 länder. På det svenska huvudkontoret arbetar cirka 250 personer.  

 

– I takt med att vi växer måste vi också förbättra, förändra och förnya vår arbetsplats, och på så sätt skapa de bästa förutsättningarna för att kunna fortsätta leverera på den höga nivå som krävs inom mjukvaruindustrin. Nu kommer vi tillsammans med Fabege att bygga ett kontor som andas samma känsla, energi och kultur som företaget, säger Peter Björkman, Chief Technology Officer på Snow Software.