2 april 2023
onsdag, 11 januari 2017 18:47

Sultan, ny chef för Bromma Blocks

Skrivet av 
alt

Sanna Sultan är ny centrumchef för Bromma Blocks.

 

Vid årsskiftet tillträdde Sanna Sultan som ny centrumchef för Bromma Blocks. Hon kommer närmast från tjänsten som t.f. marknadsansvarig för handelsplatsen och har tidigare arbetat som marknadschef på Unibail-Rodamco med köpcentrum som Nacka Forum och Nova Lund.

 

– Jag ser fram emot att vidareutveckla Bromma Blocks erbjudande och arbeta med de utmaningar som branschen nu möter, där hållbarhet och upplevelse i allt större utsträckning hamnar i fokus och förändrar konsumenternas köpbeteende. Vi ser att handelsplatser fortsatt kommer utvecklas till mötesplatser där mer än själva shoppingen krävs för att attrahera konsumenterna, säger Sanna Sultan.

 

Det sker samtidigt flertalet positiva förändringar i och omkring Bromma Blocks, som ägs av Starwood Capital Group och drivs av Vencom Property Partners.  

 

En viktig del ärutbyggnaden av handelsplatsen med det långsiktiga målet att integrera den i stadsbilden. Lägg därtill förlängningen av tvärbanan genom området, ny- och tillbyggnationer av ICA Fastigheter och Swedavia samt Stockholms stads satsning på gång- och cykelvägar längs Ulvsundavägen.