2 april 2023
tisdag, 30 januari 2018 14:40

Beety, ny chef för Skanska Central- och Östeuropa

Skrivet av 
alt

                                                                                                                               

Stuart Beety (bilden) har utsetts till Senior Vice President Business Development för Skanska Commercial Development Europe, en av de ledande kontorsutvecklarna i Tjeckien, Ungern, Polen och Rumänien. Han kommer att ansluta till Skanskas ledningsgrupp för affärsutveckling i Central- och Östeuropa med omedelbar verkan.

 

Stuart har nästan 20 års erfarenhet inom fastighets- och finansmarknaden. Senast var han chef för Corporate Real Estate EMEA hos Credit Suisse, där han var ansvarig för fastighetsstrategi och portföljförvaltning. Innan dess arbetade han på Morgan Stanley i New York och i London.

 

Stuart är baserad i London och han ansvarar för affärsutveckling och marknadsföring i Tjeckien, Ungern, Polen och Rumänien. Hans roll är att stärka den internationella sysselsättningen och befrämja långsiktiga samarbetspartnerskap med kunder i Västeuropa som söker kontor i Central- och Östeuropa.

 

Stuart rapporterar direkt till teamets vd, Katarzyna Zawodna.

 

– Jag är glad att välkomna Stuart till laget. Hans internationella erfarenhet, som inkluderar en djup förståelse för insatsbehov och perspektiv, särskilt inom finanssektorn, kommer att hjälpa Skanska att leverera mer produktiva, hållbara och tekniskt avancerade arbetsplatser i CEE-regionen. På en alltmer konkurrensutsatt marknad kommer Stuart att hjälpa Skanska att vara den kommersiella utvecklaren som valts av kunder som söker högkvalitativa kontorslokaler, särskilt i Warszawa, som snabbt har blivit regionens ekonomiska knutpunkt, säger Katarzyna Zawodna, vd och koncernchef för Skanskas kommersiella utvecklingsverksamhet i CEE.