1 april 2023
torsdag, 13 december 2018 13:04

Klint och Helin blir regionchefer på Atrium Ljungberg

Skrivet av 
alt

                                                                                                                                    
För att anpassa organisationen till en ökande fastighetsvolym tillsätter Atrium Ljungberg vis årsskiftet två nya regionchefstjänster.
    

Chef för den ena regionen – Region Nord/Väst – som omfattar innehavet i Hagastaden, Stockholms City, Slussen, Kista, Sundbyberg, Uppsala och Göteborg, blir Camilla Klint (bilden t v). Hon är för närvarande marknadsområdeschef i Hagastaden/Norra innerstaden. Och för den andra regionen – Region Syd – med Atrium Ljungbergs fastigheter vid Medborgarplatsen, i Liljeholmen, i Sickla, i Farsta, på Slakthusområdet och i Malmö blir Chris Helin (t h) chef. Han är för närvarande marknadsområdeschef Stockholm.
    

Mattias Celinder är och kommer fortsättningsvis att vara chef för affärsområdet Fastighet som omfattar hela bolagets fastighetsinnehav. De elva marknadsområdeschefer som idag direktrapporterar till Celinder kommer efter årsskiftet att rapportera till sin respektive regionchef.
    

– Genom anpassningen får vi en snabbfotad organisation med stort fokus på våra kunder och utvecklingen av våra områden, säger Mattias Celinder.
    

Atrium Ljungberg har de senaste åren haft ett högt affärstempo. Bara i år bolaget genomfört flera förvärv och fått markanvisningar, bland annat i Slussen. Dessutom tecknade bolaget en avsiktsförklaring med Stockholms stad avseende närmare 200.000 kvm fastigheter och byggrätter i Slakthusområdet.