25 april 2024
måndag, 07 januari 2019 13:23

Convendum hyr 5.000 kvm i Umami Park

Skrivet av 

Wallenstam utvecklar stadsdelen Umami Park i Hallonbergen, Sundbyberg.

 


Coworkingföretaget Convendum etablerar sig i Wallenstams stadsdel Umami Park i Hallonbergen, Sundbyberg. Umami Park kommer att omfatta 800 bostäder, moderna kontorsytor, butiker och närservice kontraktet med Convendum omfattar sammanlagt över 5.000 kvm fördelat på tre våningsplan i tre huskroppar. Avtalet sträcker sig över tolv år.


– Vårt koncept ger företag nya möjligheter till flexibla kontor med den senaste tekniken i bra lägen. Efterfrågan är stor och en etablering i Umami Park, ett nytt dynamiskt område med perfekt läge och en spännande framtid framför sig, känns helt rätt för oss. Här vill vi skapa en mötesplats för innovationer och utveckling där stora och små företag möts, säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.


Umami Park etableras nära Hallonbergens tunnelbanestation med utmärkta kommunikationer till Stockholm City och Arenastaden.


– Till sommaren har vi glädjen att välkomna de första bostadshyresgästerna här, det tillsammans med Convendums kommande etablering känns fantastiskt roligt för den kommande utvecklingen av Umami Park, säger Mathias Aronsson, vice vd för Wallenstam.