25 april 2024
fredag, 07 juni 2019 12:28

Thomas Persson till Bonnier Fastigheters styrelse

Skrivet av 

 


Styrelsen i Bonnier Fastigheter får en ny ledamot i Thomas Persson (bilden). Han ersätter Lennart Sten som accepterat andra uppdrag och han har därför på grund av tidsskäl avböjt omval. Thomas Persson arbetar sedan ifjol som chef för affärsgenerering och som chef för region öst på Magnolia Bostad. Han har varit International Partner på Cushman & Wakefield under åren 2015-2018 och dessförinnan arbetade han under 18 år i roller som projektledare, vd och senior partner på Catella Corporate Finance.

 

Utöver Thomas Persson består styrelsen därmed av Carl-Johan Bonnier, Pontus Bonnier, Jens Engwall, Ingalill Berglund och styrelsens ordförande Erik Haegerstrand.

 

– Vi tackar Lennart Sten för en värdefull insats i styrelsen och välkomnar Thomas Persson. Han har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och ett stort kontaktnät både i Sverige och internationellt. Thomas, tillsammans med Ingalill Berglund och Jens Engwall, representerar mycket värdefullt kunnande om fastighetsbranschen, säger Erik Haegerstrand.