25 april 2024
tisdag, 11 juni 2019 08:40

Cushman & Wakefield storsatsar med fyra nya

Skrivet av 

 


 


Cushman & Wakefield förstärker Valuation & Advisory med fyra nya medarbetare i Stockholm. Den stora satsningen på nyanställningar görs för att bredda kunskapsbasen ytterligare och för att möta morgondagens allt mer föränderliga villkor för fastighetsvärdering och strategisk analys. De nya medarbetarna är från vänster i bild Claes Hielte, Staffan Dahlén, Annie Lilja och Johan Östberg.

Claes Hielte har anställts som Associate. Han kommer närmast från en tjänst som Director på JLL, där han arbetat med värdering och strategisk rådgivning med fokus på bostadssegmentet.

Staffan Dahlén har anställts som Senior Valuer och har påbörjat sin anställning i Göteborg men kommer från och med oktober att arbeta på Stockholmskontoret. Han kommer närmast från en anställning på Savills som Associate Director och har tidigare arbetat för Stena Fastigheter som Transaction Manager och innan dess som Fastighetsekonom på Uppsalahem.

Annie Lilja har anställts som Senior Valuer och påbörjar sin anställning i september. Hon har tidigare arbetat för Swedavia där hon haft flera olika roller och senast ansvarat för kapitalanalys.

Johan Östberg stärker upp teamet i rollen som analytiker. Johan är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola och har bland annat erfarenhet från Svefa och Lantmäteriet.

– Vi upplever ett starkt intresse för initierade analyser och strategisk rådgivning kopplat till våra värderingstjänster. I den föränderliga värld vi lever så gäller det att hela tiden ha fokus på framtidens fastighetsfrågor och tillföra kunden nya insikter och idéer. Genom rekryteringarna vi nu gör så tillför vi ytterligare erfarenhet samt breddar kunskapsbasen för att möta kundernas önskemål och behov såväl idag som i framtiden, säger Anders Elvinsson, Head of Valuation & Advisory, Cushman & Wakefield.

Cushman & Wakefields affärsområde Valuation & Advisory har i 14 år i rad blivit utsett till Sveriges bästa fastighetsvärderingsföretag av Euromoney Magazine. Årligen värderar teamet över 4.200 fastigheter till ett sammanlagt värde på över 1.100 Mdr kr på den svenska marknaden. Dessutom utförs ett stort antal analyser av olika slag åt såväl privata som offentliga aktörer.