4 juni 2023
tisdag, 15 oktober 2019 12:49

Logistic Contractor förstärker i Danmark

Skrivet av 

 Rekryteringen av Niclas Flensburg (bilden), som  Senior project manager, innebär att Logistic Contractor Danmark gör ytterligare satsning på den nordiska marknaden.


Niclas Flensburg
kommer närmast från en roll som Head of Projects and Installations på Knudsen Køling och han har över 19 års erfarenhet från ledande positioner inom installationsbranschen både som konsult och entreprenör.

– Vi är väldigt glada att Niclas vill vara en del i vår utökade Danmarkssatsning, säger Sandu Nylmon, vd för Logistic Contractor Danmark. Niclas kommer att med sin erfarenhet, kompentens och kontaktnät komplettera och stärka upp vår verksamhet i Danmark. Med Niclas ombord så kommer spetskompetensen som idag finns inom Logistic Contractor anpassas ytterligare till den danska marknaden.

– Jag uppskattar hur Logistic Contractor kan hjälpa kunden att utveckla och bygga en fastighet som optimerar deras verksamhet, säger Niclas Flensburg. Det stämmer överens med hur jag tycker om att använda Lean – det vill säga maximera kundnyttan och minimera slöseri av resurser.