4 juni 2023
torsdag, 17 oktober 2019 11:48

Lisa Bentley, ny partner för Cushman & Wakefield, GOS

Skrivet av 

 Cushman & Wakefield har utsett Lisa Bentley (bilden) till partner för bolagets Global Occupier Services (GOS), logistik- och industristeam. Hon arbetar idag med ledarskap inom GOS, både i Storbritannien och i Europe and the Middle East (EMEA), med transaktioner.

Bentley kommer till Cushman & Wakefield från GE där hon under de senaste tio åren har verkat inom Northern Europe Region som Portfolio Manager. Det betyder att hon fått omfattande erfarenhet av att optimera portföljer, avyttra företag, genomföra konsolideringar och hantera besparingar. Innan denna roll var Bentley fastighetschef på Ford Motor Company i flera år.

Rob Hall, International Partner, Logistics & Industrial – EMEA på Cushman & Wakefield, säger:

– Lisas globala erfarenhet av att integrera och optimera portföljer för stora amerikanska företag ger ett djup och en bredd till vårt kunderbjudande när vi fortsätter att utöka vårt team.

Under 2018 agerade Cushman & Wakefield i transaktioner för mer än 34 miljarder dollar över hela EMEA.

Cushman & Wakefield har stärkt sin kapacitet inom logistik och industri under de senaste månaderna och fastighetskonsulten har rådgett företag i att utforma sina fastighetsportföljer på en ständigt utvecklande marknad definierad av M&A, e-handel och en tillväxtmiljö.

Nya anställningar inom Cushman & Wakefield de senaste tiden inkluderar: Tim Crighton, inom specialistlogistik och detaljhandeln, Hendrick Jung, för hyresgästrepresentation i Tyskland; sektorsspecialisterna Kristoffer Sandberg och Nils Eriksson i Sverige; flera ledande utnämningar i Storbritannien, inklusive Richard Evans som chef för UK Logistics & Industrial, samt Chris Knight i London och Dave Robinson i Leeds.