21 april 2024
torsdag, 24 oktober 2019 10:19

Profi rekryterar Erik Visteus som transaktionschef

Skrivet av 

 


Rekryteringen av Erik Visteus (bilden) till en ny tjänst som transaktionschef innebär att Profi stärker sitt investeringsteam.

 

Erik Visteus har 20 års erfarenhet från fastighetsbranschen och han kommer närmast från rollen som Investment Director på CapMan Real Estate. Innan dess var han National Director inom Capital Markets på Jones Lang LaSalle. Han har tidigare även arbetat på NCC och HSH Nordbank. Han är civilekonom med examen från Stockholms universitet. Erik Visteus tillträder sin tjänst i november 2019.

Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter, säger:
– Jag är mycket glad för att kunna välkomna Erik till Profi Fastigheter som transaktionschef. Med sin djupa erfarenhet från kapital- och fastighetsmarknad kommer Erik att bli en stor tillgång för Profi Fastigheter och vår investeringsverksamhet. Profi står inför en stark tillväxt och företaget kommer vara mycket aktiv på transaktionsmarknaden framöver.

Erik Visteus
säger:
– Jag tycker det ska bli mycket roligt att få bidra till Profi Fastigheters fortsatta tillväxt. Med Profis affärsidé, starka kapitalbas och unika organisation ser jag goda möjligheter att ansvara för många spännande investeringar i framtiden.