2 oktober 2023
måndag, 16 december 2019 10:43

Magnus Pettersson återvänder till CBRE

Skrivet av 

  

Rekryteringen av Magnus Pettersson (bilden) innebär att han återvänder till CBR. Han är rådgivare med fokus på uthyrning inom Industri och Logistik. Magnus Pettersson kommer närmast från Castellum.
Logistikmarknaden i Sverige är fortsatt het i hela Sverige, både bland nationella och internationella aktörer. CBRE samarbetar med fastighetsägare och fastighetsutvecklare att finna hyresgäster till befintliga fastigheter och nya utvecklingsprojekt i Sverige.

Magnus Pettersson
kommenterar:
– Jag ser fram emot att återigen få arbeta på CBRE som uthyrningsrådgivare. Jag ser också fram emot att medverka till fortsatt utveckling av rådgivningen inom uthyrning på den nationella och internationella marknaden.

Magnus Pettersson tillträdde sin tjänst den 16 december 2019. Han ansluter till sitt tidigare team och tjänst på avdelningen Industrial & Logistic, Advisory and Transaction Services. Han utgår från CBREs kontor i Göteborg men arbetar med hela den svenska marknaden.

 

Patrik Kallenvret, MD, CBRE Sweden, välkomnar Magnus tillbaka:
– Det är extra kul att välkomna tidigare kollegor tillbaka till oss. Med Magnus i teamet säkerställer vi vår position inom uthyrning och logistik.