2 oktober 2023
tisdag, 17 december 2019 19:56

Areim stärks med strategiska rekryteringar

Skrivet av 

 


Förutsättningen för en stark och stabil organisation är för Areim att fortsätta den positiva utvecklingen av bolagets verksamhet. Under 2019 har bolaget förstärkt sitt team på flera strategiskt viktiga positioner som en del i att Areim växt till en verksamhet med cirka 60 medarbetare, fyra fonder och totalt 16 Mdr kr under förvaltning.

 

För att stärka bolagets operativa verksamhet, som också blir allt viktigare i takt med en expansion, är Anna Ösund-Ireland, som sedan våren 2019, är COO på Areim. Hon har drygt 20 års erfarenhet från internationella banker i London och Mellanöstern.

 

Anders Kjellin, med närmare 30 års erfarenhet från branschen, är sedan januari Head of Asset Management och han leder fastighetsutvecklings – och förvaltningsteamet in i den fortsatta expansionen och stärker det redan framgångsrika arbetet. Han kommer närmast från Vasakronan där han bland annat arbetat med fastighetsutveckling och varit regionchef för södra Sverige i 15 år.

 

Emma Otterhem är sedan oktober Head of Legal på Areim. Hon har drygt 15 års erfarenhet som jurist och hon kommer närmast från Fjärde AP-fonden där hon var senior legal counsel. Dessförinnan arbetade hon under tio år på en internationell advokatbyrå med fokus på transaktioner och investeringar, till stora delar inom fastighetsbranschen.

 

Vidare har Areims ekonomiteam förstärkts under hösten med Ylva Wirenstrand Ekelund, som är Finance Manager med ansvar för alla verksamma fonder och leder controllerteamet. Hon har över 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen från olika befattningar inom ekonomi och rådgivning och hon kommer närmast från Wästbygg Projektutveckling där hon arbetade som Business Controller och Finance Manager.

 

– Enda sättet att bygga ett så bra bolag som möjligt är att rekrytera så bra personer som möjligt. Det är därför oerhört positivt att vi kan attrahera så erfarna och kompetenta personer till vårt växande bolag, säger Therese Rattik, vd för Areim. Vår ambition är att skapa en miljö där våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. På så sätt blir vi hela tiden bättre och kan skapa bestående värden.