2 oktober 2023
fredag, 20 december 2019 12:28

Daniel Fornbrandt lämnar Bonava för John Mattson

Skrivet av 

 

 


Rekryteringen av Daniel Fornbrandt (bilden) innebär att han blir en ny affärsutvecklingschef på John Mattson. Vidare är det klart att Christian Herold lämnar sin anställning den 29 februari 2020 som chef för projekt på John Mattson.

Som kommunicerats i samband med delårsrapporten för Q3 2019 lämnar även den tidigare affärsutvecklingschefen, Jonas Hermansson, John Mattson för nya utmaningar i januari 2020. Bolaget har därför anställt Daniel Fornbrandt som ny affärsutvecklingschef.

Daniel Fornbrandt kommer att ingå i koncernledningen och tillträder under våren 2020. Han har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från Bonava där han arbetat som affärsutvecklare samt i sin nuvarande roll som transaktionsansvarig för hyresrättsaffären. Dessförinnan har Daniel Fornbrandt arbetat för PWC med fastighets- och bolagstransaktioner. Han är född 1979 och han är ekonomie magister från Uppsala universitet.

– Vi är mycket glada att Daniel Fornbrandt valt att börja på John Mattson. Daniels erfarenhet och breda kompetens passar perfekt i rollen som affärsutvecklingschef hos oss nu när vi går in i en mer expansiv fas med tydliga tillväxtmål, säger Siv Malmgren, vd för John Mattson.