27 juli 2021
måndag, 23 mars 2020 12:25

Mari Broman och Magdalena Schmidt till Offentliga Hus

Skrivet av 

 

 

 

 

 


 

Fastators innehavsbolag Offentliga Hus beslutade under måndagen den 23 mars vid en extra bolagsstämma att styrelsen stärks med två nya ledamöter med expertis inom hållbarhet, kommunal förvaltning samt fastighetsrätt. Därmed förstärker bolaget sin kompetens och erbjudande inom segmentet samhällsfastigher. Det nya ledamöterna i Offentliga Hus styrelse är Mari Broman (bilden t v) och Magdalena Schmidt (bilden t h).

Mari Broman
har bred och mångårig erfarenhet från ledande befattningar i Göteborgs kommun och styrelseuppdrag i noterade bygg- och fastighetsbolag. Hon har också gedigen kompetens inom hållbarhetsområdet och har bland annat suttit i styrelsen för Sweden Green Building Council.

Magdalena Schmidt är advokat med mer än 25 års erfarenhet av affärsjuridik och fastighetsrätt. Hon är idag partner på advokatbyrån Ramberg.

Nuvarande styrelseledamot Jacqueline Winberg har meddelat att hon inte ställer upp för ett omval och därmed lämnar Offentliga Hus styrelse. Den nya styrelsen i Offentliga hus består av Björn Rosengren, ordförande och ledamöterna Carl Bildt, Svante Bengtsson, Pierre Ladow, Mari Broman och Magdalena Schmidt,

– Det här är den sista pusselbiten. Offentliga Hus förstärker kompetensen inom områden som betyder allt mer för såväl fastighetsbranschen som samhället i övrigt. Och för bolaget innebär det att man både vässar och breddar sig som långsiktig partner för det offentliga inom samhällsfastigheter, kommenterar Joachim Kuylenstierna, vd för Fastator.