19 maj 2024
måndag, 20 april 2020 11:14

Martin Landerby och Mari Edberg, nya på John Mattson

Skrivet av 

 

 

 

 

 

Förändring i John Mattsons koncernledning sker med anställningarna av Martin Landerby, bilden tv, som chef projekt och Mari Edberg, bilden th, som kommunikationschef. Nuvarande kommunikationschef, Anna Bellander, har valt att lämna John Mattson och hon slutar i augusti.  

Martin Landerby
tillträdde tjänsten i John Mattson den 15 april. Han har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen och han kommer senast från JM Entreprenad där han var avdelningschef Bostad. Han har även erfarenhet av projektledning från Familjebostäder, exploateringskontoret i Västerås kommun och Skanska.

Bolagets kommunikationschef Anna Bellander har beslutat att lämna John Mattson för nya utmaningar. Anna Bellander är kvar till och med augusti 2020 då Mari Edberg tillträder rollen som kommunikationschef.

Mari Edberg
har arbetat i drygt 20 år med strategiskt och operativt kommunikationsarbete inom främst fastighets- och detaljhandelsbranschen bland annat som kommunikationschef på Atrium Ljungberg under drygt 10 år. Närmast kommer hon från tjänsten som enhetschef på kommunikationsavdelningen i Svenska Kyrkan.

– Vi är mycket glada över att ha rekryterat Martin och Mari till John Mattson. Deras gedigna erfarenhet och breda kompetens ger en bra förstärkning till bolagets fortsatta utvecklings- och tillväxtarbete. Jag vill samtidigt tacka Anna för det gedigna arbete hon lagt ned för att utveckla bolagets kommunikation, stärka varumärket och vårt sociala hållbarhetsarbete, säger Siv Malmgren, vd för John Mattson.

Som tidigare kommunicerats har Daniel Fornbrandt anställts som affärsutvecklingschef. Han tillträdde tjänsten den 14 april.