27 april 2024
måndag, 08 juni 2020 11:54

Newsec satsar på Östergötland med Roger Danell

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

Rekryteringen av Roger Danell (bilden) innebär att Newsecs svenska rådgivningsverksamhet satsar på en ny rådgivare med fokus på att utöka och förstärka bolagets närvaro i regionen Linköping-Norrköping.

Roger Danell
har en bakgrund inom Saab i Linköping och han kommer närmast från en roll som vd för Luleå kommuns moderbolag.

– Vi är mycket glada över att Roger med sin gedigna erfarenhet inom industri- och samhällsbyggnadssektorn har valt att ansluta till Newsec. Som ett av Sveriges mest snabbväxande områden är den här regionen oerhört attraktiv för fastighetsinvesterare och vi är stolta över att kunna erbjuda en stark lokal förankring kombinerat med vår räckvidd såväl nationellt som internationellt, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

Roger Danell har tidigare haft flera ledande befattningar inom Luleå kommun, bland annat som vd för Luleå Hamn och stadsbyggnadschef.

– Jag ser fram emot att vara tillbaka i Linköping och bli en del av Nordens ledande aktör inom fastighetsrådgivning och förvaltning. Newsec kombinerar kraften från ett storbolag med den entreprenöriella rörligheten och är en genomgående professionell organisation som möjliggör även för mig som regional representant att kunna erbjuda helheten inom the Full Service Property House, säger Roger Danell, Advisor, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.