26 april 2024
tisdag, 25 augusti 2020 18:28

Lovisa Hallman går från Skanska till SPG

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Scandinavian Property Group (SPG) har rekryterat Lovisa Hallman (bilden) från Skanska till SPG:s Stockholmskontor. Hon anställs för att stärka organisationen med fokus på att förverkliga de pågående projekt som SPG har inom bostäder och omsorg. Lovisa Hallman kommer närmast från Skanska där hon arbetat under fyra års tid. Från sin tid på Skanska tar hon med sig erfarenheter från flera olika verksamhetsområden. Hon har haft flera roller i byggproduktionen och hon har dessutom varit en del av traineeprogrammet Skanska 21. 

– SPG har flera projekt i tidiga skeden, projekt som snart byggstartar samt projekt som är mitt i produktion. Detta gör att bolaget behöver en bred kompetens för att säkerställa ett optimalt genomförande. SPG har nu genomfört tre nyckelrekryteringar från Skanska under det senaste halvåret. Rekryteringen av Lovisa gör organisationen komplett för den fastighetsportfölj bolaget har idag, säger Carl Zetterqvist, vd för SPG i Sverige.

Scandinavian Property Group är ett fastighetsbolag som grundades 2004 och som verkar på den skandinaviska marknaden.  Organisationen består av 20 anställda på kontor  i Oslo och i Stockholm. SPG är en industriell aktör inom tre specifika områden, bostäder, samhällsfastigheter, samt projektutveckling av kontor och handel. SPG har sedan 2004 genomfört fastighetstransaktioner för över 60 Mdr kr.