20 april 2024
onsdag, 26 augusti 2020 10:18

Susanna Gunnå går till Colliers Capital Markets

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Susanna Gunnå (bilden) innebär att hon blir Associate Director på Colliers Capital Markets i Stockholm. Hon har 10 års erfarenhet av kommersiella fastigheter, de senaste åren via eget bolag och dessförinnan arbetade hon på Nordier Property Advisors.  Susanna Gunnå tillträder tjänsten den 1 september 2020.

Joachim Svedberg
, Acting Head of Capital Markets på Colliers, säger:
– Det är glädjande att vi lyckats rekrytera Sanna till vårt team i Stockholm. Förfrågan på våra tjänster har ökat i takt med att omvärlden kvicknar till efter Covid-19-utbrottet och Sanna blir ett välkommet tillskott. Vi avser att tillföra båda teamen i Stockholm och Göteborg med ytterligare nya erfarna medarbetare under hösten.

Susanna Gunnå, Associate Director Capital Markets på Colliers, säger i en kommentar:
– Jag ser mycket fram emot att ansluta till Colliers och där kunna bidra med min erfarenhet. Det är lockande med ett stort internationellt bolag med ett starkt svenskt team som verkligen är engagerade, snabbfotade och har en hög grad av professionalitet.

Colliers team inom Capital Markets består av 12 medarbetare med gedigen erfarenhet inom både köp- och säljrådgivning. Med fokus på att hjälpa kunder genom hela transaktionsprocessen genomför de transaktioner av enskilda kontors-, handels-, logistik- och bostadsfastigheter, såväl som av hela portföljer.