25 april 2024
tisdag, 01 september 2020 17:16

Per Rutegård, ny ordförande i Profi Fastigheter

Skrivet av 

 

 

 

 

 



Styrelsen i Profi Fastigheter har beslutat att utse Per Rutegård (bilden) som ordförande. Per Rutegård har god kunskap om Profi Fastigheter och han sitter sedan en tid tillbaka i bolagets investeringskommitté. I rollen som ordförande ska han förstärka styrelsens arbete med den fortsatta strategiska utvecklingen av koncernen.

Per Rutegård
har under 25 års tid varit aktiv på svenska fastighetsmarknaden och han har stor erfarenhet av att driva och utveckla partnerägda bolag. Han är medgrundare av Aros Bostad och Vencom Property Partners och han är utbildad civilekonom.

Bolagets fyra delägare fortsätter sina engagemang i Profi Fastigheter och i styrelsen. Styrelsen i Profi Fastigheter består nu av Per Rutegård (ordförande), Anders Sylvén, Per Afrell, Staffan Olsson och Thomas Sipos.

– Vi är jätteglada över att knyta Per närmare bolaget. Efter att ha säkrat nytt kapital till vårt femte och största investeringsbolag står vi inför en spännande framtid i en allt mer föränderlig omvärld med stora möjligheter. Här kommer Pers erfarenhet och kompetens väl till pass både vad gäller investerings- och kapitalmarknaden samt den fortsatta utvecklingen av Profi Fastigheter, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

– Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet att vara med och utveckla Profi vidare. Bolaget har en mycket kompetent och affärsdriven organisation, som har alla förutsättningar att stärka sin marknadsposition ytterligare framöver, säger Per Rutegård.