18 april 2024
onsdag, 14 oktober 2020 12:39

Brick Advokat rekryterar Jessica Zetterquist som COO

Skrivet av 

 

 

 

 

 


Rekryteringen av Jessica Zetterquist (bilden) innebär att hon har utsetts till COO för Brick Advokat. Jessica Zetterquist ingår i byråns ledning där hennes fokus kommer att vara på den operativa driften, utvecklingen av byrån och den ekonomiska uppföljningen tillsammans med delägarna.

Jessica Zetterquist  kommer närmast från en liknande roll vid Advokatfirman Westermark Anjou och har även en gedigen bakgrund som auktoriserad revisor och stor erfarenhet av att leda och stötta konsulter.

– Jag har arbetat med Jessica tidigare och känner väl till hennes kvaliteter. Jessica är en oerhört kompetent person som går hem i alla läger. Med den tillväxt vi haft under året behöver vi förstärka kompetensen på organisatorisk nivå. Jessica är helt rätt person för den nya roll som vi skapar och vi är därför oerhört glada över att hon valt att ansluta till Brick Advokat, berättar Niclas Lifsten, styrelseordförande för Brick Advokat.

– Det känns väldigt roligt och inspirerande att få möjligheten att vara med och utveckla en nystartad advokatbyrå som Brick Advokat. Jag hoppas att kunna bidra med mina kunskaper inom ekonomi, ledarskap, effektivisering och HR. Att få vara med och bygga upp en byrå är en stimulerande möjlighet och samtidigt väldigt utvecklande och spännande. Jag ser fram emot att börja jobba med alla duktiga medarbetare på Brick Advokat, säger Jessica Zetterquist.

Brick Advokat är en affärsjuridisk byrå med mångårig kunskap inom entreprenadrätt, fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt, offentlig upphandling samt tvistelösning och process.