26 april 2024
fredag, 16 oktober 2020 10:40

Ulrika Grundström, ny affärschef på Tyréns

Skrivet av 

 

 

 

 

 




Rekryteringen av Ulrika Grundström (bilden) innebär att hon har utsetts till affärschef för konstruktion på Tyréns. Hon kommer närmast från en roll som avdelningschef på Tyréns där hon framgångsrikt skapat en affär baserat på att hjälpa utländska entreprenörer med projekt på den svenska marknaden.

Ulrika Grundström
, som är konstruktör, har arbetat på Tyréns sedan  år 2014. Först som uppdragsledare, för att år 2017 starta och bygga avdelningen anbud och entreprenad.

– Ulrika har en gedigen erfarenhet inom konstruktion, projektledning och som uppdragsledare både på Tyréns och i tidigare roller. Jag har stort förtroende att hon med sitt resultatinriktade engagemang kommer stärka vårt erbjudande ytterligare, säger Andreas Behm Fredin, divisionschef på Tyréns.

Som affärschef har Ulrika Grundström det övergripande ansvaret för tre avdelningar med medarbetare placerade i Borlänge, Gävle, Järvsö, Örebro, Uppsala och Västerås.

– Jag ser fram emot att utveckla affärsområdet där vi idag förutom byggnadskonstruktion har många uppdrag inom stål- och betongprodukter, och även kompetens inom BIM, storkök och trä. Jag ser ljust på framtiden för våra befintliga kundsamarbeten och att vi har god kapacitet för framtida uppdrag och affärer, säger Ulrika Grundström.

Ulrika Grundström tillträdde sin nya roll som affärschef på Tyréns i Stockholm den 1 oktober 2020..