25 april 2024
måndag, 16 november 2020 11:52

Lukas Tofterå, ny CFO för Nordr

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 



Rekryteringen av Lukas Tofterå (bilden) innebär att han blir CFO för Nordr. Han kommer närmast från Nordanö Partners i Oslo där han varit partner sedan år 2019.

Lukas Tofterå
har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har arbetat med rådgivning inom finansiering, strategi, M&A och börsnoteringar för en rad nordiska och internationella fastighets- och bostadsbolag. Därtill har han varit rådgivare i flera stora utvecklingsprojekt såsom Canary Wharf, King’s Cross och Earl’s Court i London.

Lukas Tofterå var tidigare ansvarig för fastighetstransaktioner på SEB i Oslo och innan dess arbetade han på Rothschild i London under tio års tid, som rådgivare för fastighetssektorn. Han är utbildad civilekonom från Norwegian School of Management (NHH).

– Tofterå kommer att komplettera vår verksamhet och hans erfarenhet av stora fastighetsprojekt, transaktioner och börsintroduktioner kommer att hjälpa oss att nå våra mål för en lönsam och strategisk tillväxt, säger Baard Schumann, vd för Nordr.

– Jag ser verkligen fram emot att ta mig an den nya rollen och bidra till att bygga upp den främsta bostadsutvecklaren i Norge och Sverige, tillsammans med alla skickliga medarbetarna inom Nordr, säger Lukas Tofterå.