19 april 2024
måndag, 16 november 2020 12:13

New Property förstärker transaktionsteamet

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 



Rekryteringarna av Thomas Lindquist och Caroline Janlow innebär att New Property Transaktion utökar sitt team för att möta marknadens behov.

Thomas Lindquist
(bilden tv) ansluter som Senior Director. Han kommer senast från Swedbank Midcorp Real Estate och dessförinnan som Head of Growth & Tech Startups där Proptech var ett fokusområde. Thomas Lindquist  har cirka 20 års erfarenhet från Danske bank och Swedbank i Stockholm och i Värnamo där han haft flertalet ledarroller. De senaste åren har han även varit delegat i Swedbank Green Bond Committee som fattar koncernens beslut kring grön finansiering.

Caroline Janlow (bilden th) ansluter som analytiker. Hon är en internrekrytering från systerbolaget New Stay AB där hon jobbade i 2,5 år som uthyrare och förvaltare av företagsbostäder. Caroline Janlow har en bakgrund som bostadsmäklare med examen från Malmö Universitet inom fastighetsvetenskap.

– Vi hälsar Thomas och Caroline välkomna till New Property Transaktion. Med dessa rekryteringar möter vi
marknadens behov och stärker samt kompletterar vårt befintliga team. Efter en utmanande vår har vi haft en hektisk höst med många nya uppdrag och avslut. Vi ser med tillförsikt på marknaden och fortsätter att leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder inom alla områden och segment, säger Fredrik Leifland, vd för New Property.