20 april 2024
måndag, 16 november 2020 19:44

Cushman & Wakefield fortsätter att växa

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 



Cushman & Wakefield fortsätter att växa inom Leasing och utökar även med fokus på logistik. Cushman & Wakefield förstärker bolaget genom att rekrytera Linda Persson (bilden t v) som Associate Director inom Logistik till affärsområde Leasing.

Karl Persson
, vd för Cushman & Wakefield, säger:
– Vi har under många år varit marknadsledande inom transaktioner och värdering inom logistik. Genom rekryteringen av en av marknadens absoluta toppkrafter inom logistikuthyrning kommer vi att kunna bredda vårt tjänsteutbud till våra kunder ytterligare. Vi välkomnar Linda till vårt redan starka team. Rekryteringen av Ewa Hellströmer är ett led i att vara fortsatt ledande inom kontorsuthyrning i Stockholm. Ewa breda erfarenhet och senioritet kommer att borga för många lyckade uthyrningar för oss och våra kunder.

Linda Persson
har anställts som Associate Director med fokus på Logistik och kommer att ansluta till Agency Leasing i början av februari 2022. Innan dess har hon varit på Savills, JLL och Colliers med roller inom uthyrning i den industriella sektorn.

Linda Persson, Associate Director, säger:
– Jag ser att logistikmarknaden har en fortsatt stark tillväxt. E-handeln tar mer och mer yta och våra konsumtionsmönster påverkar vart varuägarna lägger sina lager. Att nu få dela den kunskapen med ett redan starkt team känns som ett vinnande koncept!”

En ytterligare rekrytering är Ewa Hellströmer (bilden th) som idag arbetar som Floor manager i ett av våra projekt – Ursviks Entré. Hon kommer närmast från egen verksamhet och hon har tidigare bland annat arbetat på Veidekke. Ewa Hellströmer har en lång historik inom fastighetsbranschen i olika roller.