24 april 2024
tisdag, 17 november 2020 16:06

Ny coworking i Castellums Vatten-huset

Skrivet av 

 

 

 


Arkitekt- och designbyrån Specific Generic har ritat coworking space på Torsgatan, i det anrika Stockholm Vatten-huset ägt av Castellum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den 11 januari 2020 öppnar United Spaces nytt kreativt coworking space på Torsgatan, i det anrika Stockholm Vatten-huset ägt av Castellum och ursprungligen ritat av arkitekten Ferdinand Boberg.

United Spaces Torsgatan kommer inte bara att vara en kreativ plats att arbeta på utan här får medlemmar tillgång till företagets servicenivå dygnet runt och flera attraktiva mervärden som pod-, foto- och yogastudio, cocktailbar samt utomhusgym.

I fastigheten öppnar dessutom en ny spännande krog och den första padelbanan i Stockholms innerstad. Dessa kommer att vara öppna även för externa besökare. i och med detta hoppas Castellum och United Spaces återuppliva en delvis bortglömd del av staden.

United Spaces interiör är en blandning av historisk arkitektur, samtida design och konst. Interiören är skapad av arkitekt- och designbyrån Specific Generic som ritat bland annat Acne Studios butiker.