24 april 2024
onsdag, 18 november 2020 13:58

Fullt uthyrt hos Castellum i heta Brunna

Skrivet av 

 

 

 


Castellums stora logistikbyggnad, om cirka 15.000 kvm, på Mätarvägen 45 i Upplands Bro, är nu fullt uthyrd. Fastigheten byggstartades i november 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brunna är logistiknavet som lockat allt fler bolag i Stockholmsområdet, och Castellums stora byggnad på Mätarvägen 45 i Upplands Bro är nu fullbelagd av nöjda hyresgäster.

– Det känns fantastiskt bra att vår satsning gjort succé, trots pandemi och osäkra tider, säger Martin Bjöörn, vd för Castellum Region Stockholm-Norr.

Brunna är ett modernt och snabbväxande företagsområde i Upplands-Bro kommun med nära anslutning till E18. Stora välrenommerade bolag som ICA, Swedish Match, Altia, Zalando och Ramirent är redan väl etablerade i området där Castellum äger drygt 180.000 kvm bebyggd och byggbar mark, fördelat på sex fastigheter.

Castellums fastighet på Mätarvägen 45 byggstartades i november 2018 som första etappen i bolagets satsning på att etablera mer storskalig logistikverksamhet i attraktiva Brunna. Fastigheten Örnäs 1:17 omfattar cirka 15.000 kvm och byggstartades utan kund med stora möjligheter för hyresgästerna att skräddarsy sina lokaler efter sin verksamhet.

– Brunna är en stor och viktig pusselbit i hela vår stora logistiksatsning i Sverige. Efter framgångarna i den första etappen är vi än mer peppade att gå vidare och förbereda byggstart för de kommande etapperna, säger Martin Bjöörn.

Castellums stora logistikbyggnad, om cirka 15.000 kvm, på Mätarvägen 45 i Upplands Bro, är nu fullt uthyrd. Fastigheten byggstartades i november 2018