Skriv ut denna sida
torsdag, 19 november 2020 13:35

New Property hyr ut i Södertälje åt ByggVesta

Skrivet av 

 

 

 


Vid Köpmangatan, i kvarteret Garvaren vid foten av Orionkullen, bygger ByggVesta totalt 67 hyresrätter i storlekarna 1-5 rok. Huset blir i sju våningar med handel och verksamheter i gatuplan mot Köpmangatan samt garage i första våningsplanet. Kvarteret ligger i ett parkläge i anslutning till Södertälje kanal. Fyra av fem lokaler i fastigheten har nu New Property hyrt ut. Foto: Kirsh + Dereka Arkitekter

 

 

 

I Södertälje centrum bygger ByggVesta ett kvarter vid bussgatan Köpmangatan. New Property Retail & Development har fått uppdraget att hyra ut gatuplanet. Fyra av fem lokaler är nu uthyrda med tillträde våren 2021. Den nya kedjan 4 Corners Pizza samt Oh Poké öppnar och breddar Södertälje Centrums matutbud.

– Vi är väldigt nöjda över samarbetet med New Property. De har tillfört mycket kunskap och trygghet till projektet, säger Andreas Siltberg, förvaltningschef för Byggvesta.

– Vi har fått glädjen att arbeta mycket i Södertälje och det är extra roligt att här jobba med nya kvarter som förtätar och breddar utbudet i staden, säger Sofia Petzelius, vd för och partner i New Property Retail & Development.

 

New Property bildades under 2005 med visionen att hjälpa fastighetsägare i alla värdeskapande led från uthyrning till transaktion. Inom segmentet uthyrning är bolaget en av Sveriges största konsulter. Totalt omsätter koncernen över 90 Mkr med 24 anställda

 

 

Sofia Petzelius, vd för och partner i New Property Retail & Development.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Senaste från Redaktionen