20 april 2024
torsdag, 26 november 2020 16:36

LO bygger om Klara Townhouse

Skrivet av 

 

 

 



Klara Townhouse, Lagern 15, på Olof Palmes gata 23 ägs av LO. Fastigheten är centralt belägen, invid Norra Bantorget i Stockholm. Fastigheten, om cirka 2.000 kvm  kontor fördelat på sex plan, renoveras nu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JLL har fått uthyrnings- och utvecklingsuppdrag för Klara Townhouse, Lagern 15 av LO. Fastigheten är centralt belägen, invid Norra Bantorget i Stockholm, på Olof Palmes gata 23.

Fastigheten består av 2.000 kvm  kontor fördelat på sex plan, varav ett är nu uthyrt. JLL och LO påbörjar nu utvecklingen av fastigheten till ljusa och flexibla kontor samt uppfräschning av entré och trapphus.

Projekt Klara Townhouse är ytterligare en satsning från fastighetsägaren. LO äger flera fastigheter runt Norra Bantorget, bland annat Lagern 11 (Klara Omega) och Klockan 10. JLL har sedan tidigare uppdrag av LO för de fastigheterna och för att på sikt skapa ett kluster av attraktiva och topputvecklade fastigheter i området.

– Vi fortsätter att utveckla våra centrala fastigheter och är glada att utöka samarbetet med JLL, säger Frank Henriksson, vd för Kungslagern, ett fastighetsbolag ägt av LO.

– Det är mycket glädjande att vi får fortsatt förtroende från vår uppdragsgivare LO att utveckla och hyra ut ännu en fastighet vid Norra Bantorget. Vi ser fram emot att fylla Klara Townhouse med nya hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing, JLL.