1 maj 2024
tisdag, 01 december 2020 14:44

CBRE rekryterar Johan Bäckman

Skrivet av 

 

 

 

 


 

 

 

 




Rekryteringen av Johan Bäckman (bilden) innebär att CBRE Investor Leasing, Industrial & Logistics får en ny medarbetare. Han kommer närmast från branschtidningen Fastighetssverige och Lokalnytt, där han var säljchef.

Glenn Håkansson
, Head of Investor Leasing Gothenburg, kommenterar:
– Trots pandemin så är Logistikmarknaden fortsatt het och jag är väldigt glad att vi nu kan presentera en förstärkning av vårt uthyrningsteam och därmed säkerställa att vara den ledande uthyrningsrådgivaren på den svenska marknaden.

Christoffer Bladh Nord, Head of Advisory & Transaction, Industrial & Logistics, kommenterar:
– Timingen är helt rätt att förstärka vårt team givet hur logistiksegmentet fortsätter växa år efter år. Johan har rätt bakgrund och kompetens som gör att vi kan fortsätta utveckla affärsområdet.

Han tillträder tjänsten som uthyrningsrådgivare den 1 december 2020. Han kommer att utgå från CBREs kontor i Göteborg och arbeta över hela Sverige. Han har mångårig erfarenhet av fastighetsbranschen och framgångsrikt uthyrningsarbete.

Johan Bäckman
säger i kommenterar:
– Det känns otroligt spännande att börja hos CBRE med dess internationella bredd. Det är inspirerande att se hur målinriktat de arbetar samtidigt som det verkar vara ett härligt, framåtdrivande team. Jag ser fram emot att börja den 1 december.

Som tidigare nämnts går alla segment inom CBREs uthyrningsverksamhet bra. De största uthyrningarna har skett i industri- och logistiksegmentet. Bolaget ser ingen antydan till dessa uthyrningar kommer mattas av.

Patrik Kallenvret, vd för CBRE i Sverige välkomnar den nya kollegan:
– Vi har sökt efter rätt person att stärka vårt logistik-team och vi är mycket glada över att nu presentera Johan. Han har en gedigen erfarenhet från både uthyrningsarbete och säljarbete. Vi hälsar Johan varmt välkommen.